Transport international caini

Transportul cainilor, cat si cel al pisicilor, necesita solutii profesionale, mai ales daca discutam despre distantele lungi.

Datorita experientei pe care o avem in acest domeniu, va punem la dispozitie cele mai bune solutii pentru transportul international al animalelor de companie. Asiguram cele mai optime solutii pentru transportul cateilor dumneavoastra, respectand in acelasi timp legislatia europeana si romaneasca referitoare la transportul animalelor vii.

Firma noastra este specializata in transportul international de animale, mai ales in transportul de caini la nivelul european.Suntem aici sa respectam normele legale si sa va oferim servicii sigure si de incredere pentru animalele transportate.

Suntem autorizati de catre A.N.S.V.S.A. care ne reglementeaza intreaga activitate pe domeniul acesta de servicii pentru detinatorii de animale de comapnie.

Atat in Romania, cat si in afara tarii, va punem la dispozitie servicii complete pentru transportul cainilor, bazandu-ne pe experienta in domeniu.

Firma noastra a reusit sa realizeze de-a lungul timpului o multime de trasporturi internationale si nationale pentru cateii de diverse rase.

Asadar, ne descurcam de minune, atat cu cei de talie mica, cat si cu cei de talie mare.

Avem o solutie pentru fiecare situatie in parte, solutie care sa respecte in totalitate legislatia dar si normele recomandate de catre specialisti.

Scopul nostru principal este acela de a ne duce misiunea la bun sfarsit iar cainii sa fie transportati in deplina siguranta, dupa o calatorie comoda in conditii foarte bune.

Compania noastra a investit de-a lungul timpului in logistica si in competenta angajatilor.

In interiorul masinilor avem custi speciale pentru cainii dumneavoastra, in functie de statura. Custile au un confort sporit din toate punctele de vedere.

De asemenea, fiecare caine va sta in propria sa cusca, asa cum este firesc!

Cainii dumneavoastra vor fi hraniti de cel putin doua ori pe zi, iar apa va fi schimbata foarte des. In plus, se va efectua plimbarea cainilor in lesa, in functie de ceea ce este stabilit in prealabil de stapan.

Aplicam intotdeauna standarde exigente in materie de transport al cainilor, pentru a fi siguri ca acestia ajung la destinatie in forma lor cea mai buna, fizic si psihic.

Astfel, nu ne referim doar la masinile dotate special pentru ei, ci si pentru un personal specializat, instruit si cu experienta in domeniu, pentru a oferi pisicilor sau cainilor dumneavoastra atentia necesara.

Suntem flexibili in domeniu si nu facem niciun compromis atunci cand vine vorba la siguranta animalului tau de companie. Oferim servicii door to door in afara tarii, asa ca, pe langa punctele fixe de intalnire, poti opta pentru primirea cainelui la o anumita adresa.

Compania noastra se ocupa chiar si de actele de transport. Avem preturi accesibile pentru fiecare buzunar in parte, chiar daca oferim servicii de inalta calitate.

Fiecare animal in parte va beneficia de un control amanuntit la primire, control care va fi realizat de catre un medic veterinar.

Acesta va confirma daca animalul este apt de plecare, asa ca tratam cu seriozitate orice detaliu. Masinile de transport sunt ideale pentru transportul rutier al animalelor vii in calatoriile de lunga durata si sunt dotate cu sistemul automat de climatizare multizona cald-rece.

Astfel, temperatura va ramane constanta in functie de preferinte iar interventia umana nu este necesara.

Animalele beneficiaza de conditii optime, indiferent care este vremea de afara, in orice anotimp.

  • Suntem o firma autorizata de catre ANSVSA;
  • Oferim servicii complete si calitative pentru transportul animalelor de companie: caini si pisici, din Romania catre: Austria, Germania, Ungaria, Olanda, Belgia si Anglia;
  • Va punem la dispozitie 30 de locuri individuale in custi separate, special concepute pentru transportul animalelor dumneavoastra.
  • Animalele de companie vor fi supravegheate atent, hranite, adapate iar asternuturile vor fi schimbate cu strictete, ori de cate ori este necesar, pe toata durata calatoriei;
  • Conexiune la internet;
  • Consultanta gratuita in legatura cu intreaga calatorie!

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Call Now

error: Content is protected !